Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a10r56a 89R52a36n78k

25. 1. 2018 2:20

Podepsala jsem a volila jsemR^

0 0
možnosti
Foto

V preambuli výzvy je tato věta:

"Cílem této výzvy není zlehčovat skutečná rizika plynoucí z imigrace."

A ta samozřejmě vyvrací pokřik Drahošových odpůrců, že je to výzva vítací.

Ve včerejším (částečném) rozhovoru na TV Burrandov pan president připomněl, že migrační krizi je třeba řešit v zemích, kde vzniká. Přičemž si ale rozzlobil na Pánka (Člověk v tísni), který se o tohle snaží. A zapomněl se pochlubit, co v to ohledu udělal sám. Inu - nic.

Ale postrašil nás, že z Nigerie se k nám povalí proud 400 milionů migrantů. I když tam žije jen 186 milionů lidí.

Pitváním islámu a koránu se nic nevyřeší. Mezi muslimy bude vždy určité procento lidí, kteří mají v genech hluboce zakořeněnou potřebu válčit a opanovávat. A ta se přenáší i do dalších generací.

Nevíte, proč arabští naftoví miliardáři nemohou těm nebohým muslimům nějaký ten dolárek pustit, aby se nemuseli trmácet do Evropy žebrat?

Obávám se, že na to budou muset přijít mnohem chytřejší hlavy, než má Zeman, Ovčáček, Konvička, Okamura a podobní strašiči.

2 1
možnosti
Foto

pokud budete hledat historické i faktické nesrovnalosti třeba v Bibli tak jich najdete spoustu-při obracení na křesťanství byla spousta těch, kteří se christianizaci bránili, také zabito-stavět otázku islámu jako hlavní motiv voleb v Česku je značně zkreslující

2 0
možnosti

To jsou plky. Výzva vědců je zrada na českém národu, To neokecáte.

2 8
možnosti

Plkáte akorát Vy. Dokažte, že je Výzva vědců zrada. Nedokážete to. Protože si vymýšlíte něco, co tam není. Že špatně analyzujete text, prostě neokecáte.

4 1
možnosti

Vy si vážíte toho kašpara pro jeho chuť a odvahu zkoumat věci a své závěry prezentovat? To je snad samozřejmá věc ne? Není to trochu málo důvodů, vážit si takového mamlase?

0 0
možnosti

tohle by si měl asi přečíst každý vystrašený. on totiž opravdu Miloš během migrační krize jen v rádiích vysvětloval, jak by ji zvládl on. nevím o jediném konstruktivním řešení pocházejicím od Zemana

5 1
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Občan, který věří, že odpovědnost a ohleduplnost je znakem moderního životního stylu.
Představitel občanského sdružení Ekodomov, ve kterém se práce stává koníčkem www.ekodomov.cz :-).
Manžel skvělé a trpělivé ženy.
Otec tří dětí.

Seznam rubrik