O islámu, výzvě vědců, Drahošovi, Zemanovi a o nás voličích

23. 01. 2018 13:21:22
Dostal se ke mně e-mail od Tomáše Kašpara, který ukázal, jak je komplikované udžet si nadhled a kritické myšlení. Tomáš je osobou, které si vážím pro odvahu a chuť věci zkoumat a své závěry prezentovat.

Blog je napsán jako odpověď na e-mail, protože původní text, který je níže, se ke mně prostřednictvím mé ženy Kateřiny e-mailem dostal. Pevně věřím, že tento otevřený dopis a zveřejnění původního dopisu přijme i Tomáš Kašpar s pochopením, neboť v těchto úvahách nejsme sami a dost možná právě nyní jiní Tomášové, Petrové, Pavlové... o stejných věcech diskutují.

Vážený Tomáši Kašpare,

je určitě skvělé, že se zajímáte o dění a nastudoval jste si metodu šíření islámu.
Problém je akorát v tom, že Vám nesedí souvislosti a že je přebíráte bez dalšího zkoumámí a kritického myšlení.

Byl jsem v islámských zemích v devadesátých letech a už tenkrát jsem konstatoval, že evropané nechápou arabskou náturu a jediní židé, kteří vyšli ze stejného prostředí, umí s jejich naturelem účinně pracovat. Stejně tak jsem poznal, že i mezi arabským obyvatelstvem jsou skvělí lidé a že stejně jako v dobách křesťanské inkvizice jsou mezi věřícími muslimy náboženští fanatici, kteří vidí v šíření islámu své zásadní životní poslání.

Uvědomil jsem si také, že islám na rozdíl od křesťanství byl skutečně již nastaven jako militantní náboženství, které bylo vždy spojeno s politickou a ekonomickou mocí.
Pro vzdělané lidi, kteří chtějí kreativně pracovat a bádat, je to velmi silná nevýhoda. Měl jsem za to, že civilizovaná a vzdělaná Evropa tuto nevýhodu velmi účinně pojmenuje a bude s islámskými národy pracovat prostřednictvím vzdělávání a médií, aby došlo k transformaci islámu do podoby, která odpovídá společnosti na přelomu 20. a 21. století.

Miloš Zeman, který se v politice pohybuje od zmíněných devadesátých let, měl všechny předpoklady stát se prognostickým prozíravým intelektuálem, který se snaží směrovat politiku v Evropě k šíření vzdělanosti a mediální osvětě v arabských zemích. Evropa mohla již tenkrát pomáhat v transformaci islámu a zrychlit tak překonání doby temna současného islámu, které v křesťanství trvalo několik století.

Miloš Zeman společně s dalšími evropskými i českými politiky NEUDĚLAL v tomto ohledu VŮBEC NIC!

Miloš Zeman společně s dalšími evropskými státníky nedělal nic, ani když už bylo zjevné, že je opravdu problém. Miloš Zeman se místo toho věnoval tunelování a rozkrádání České republiky.
Pokud by již náhodou někdo zapomněl, tak si to může připomenout videem Jana Urbana
https://www.youtube.com/watch?v=I3ssx8Qxao0&t=18s
a druhým dílem zde: https://www.youtube.com/watch?v=d8vBxipvcvU

Když se situace dále vyostřila, Merkelová jednostranně porušila evropské konvence a v Evropě začal opravdový brajgl. Miloš Zeman dokázal nabídnout lidem akorát strach a nenávist a místo konstruktivního řešení začal zneužívat nás občany k získávání snadných politických bodů ve spolupráci s některými velkopodnikateli, kterým vyhovuje nemyslící dav.

Do tohoto kontextu je zasazena i výzva vědců, jejímž jediným a hlavním účelem je, abychom začali věci řešit s chladnou hlavou, beze strachu, bez zbytečných emocí, zhodnotili přínosy a pojmenovali rizika a začali situaci skutečně řešit. Dělat vítačskou petici z petice vědců, která apeluje na společnost, aby věci řešila s rozvahou a kritickým myšlením, může akorát chorý vypitý mozek Miloše Zemana. V tomto kontextu mne však překvapuje, kolik vzdělaných a kultivovaných lidí naskakuje na tento nesmysl.

Tomáši, prosím zamyslete se proto také nad tím, jaké věci si dáváte do souvislostí a jaké z toho vyvozujete závěry.
Jak nás může ochránit před islámskými bubáky Miloš Zeman, který je dnes na pokraji psychických a fyzických sil a navíc do dnešního dne pro naši ochranu NIC NEUDĚLAL?!?"

Jakou nabízí vizi?!?

Jaké konkrétní kroky od Miloše můžeme očekávat?!?

Jiří Drahoš je na rozdíl od Zemana osobnost, která místo nic neřešícího strašení a uzavírání všeho a všech proti všem nabízí to, co se mělo dělat již dávno a nikdo z politiků to neřešil. Být aktivní v jednáních v rámci EU i jinde ve světě, opřít se o hodnoty, které z Evropy udělaly bezpečný prosperující prostor. Hodnoty, jejichž prostřednictvím vzniká hrdá sebevědomá společnost, která se nebojí říkat pravdu, je respektující ke svému okolí, má v srdci milosrdenství a za své hodnoty je připravena bojovat i s nasazením hodnoty nejvyšší, hodnoty života. Takto se k problému staví Jiří Drahoš jako prezident České republiky a Vrchní velitel ozbrojených sil.

Doporučuji Vám proto, abyste se alespoň podíval na základní teze Jiřího Drahoše.
https://www.jiridrahos.cz/8-bodu/#bod-1

Hlavu vzhůru Tomáši!

Chápu, že jste se dlouho rozmýšlel, než jste napsal Váš e-mail. Plně však také chápu, že Maslowova pyramida potřeb funguje v podvědomí naprosto spolehlivě, a tak při mediální masáži, která útočí na naše bezpečí, se celý život i mysl zastaví na úrovni řešení bezpečí.

Je nutné překonat strach a podívat se výš a dál.
Strach, to je přesně nástroj militantních islamistů a teroristů. Ve skutečnosti si Evropu nepodmaňuje totiž Islám a islamisti. Podmaňuje si ji náš strach.

Přestaňme se bát a ukažme muslimům, že si strach nenecháme vnutit, že chceme po nich, aby oni respektovali naše pravidla, protože jsou to pravidla pro soužití osvědčená a jsou schopná zajistit ekonomický rozvoj i bezpečí. Nic není bez problémů a i v Evropě je stále na čem pracovat. Klaďme si však jasné požadavky a neustupujme nesmyslům.

Postavme se proti zaprodávání našich hodnot pány podnikateli jako je Kellner, Babiš a další miliardáři v rámci celé EU, kteří velmi rafinovaně a skrytě podporují šíření strachu, protože to lidem vypíná mozek a jdou jim snáze na ruku.

S úctou Tomáš Hodek

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět:

Kdo má pravdu?

Datum:

Tue, 23 Jan 2018 09:27:35 +0100

Mezi lidmi v celé evropě jsou velké spory o otázku imigrantů. Na obou stranách barikády padají ostrá slova a národ je rozdělený.

Kdo má pravdu?

Provedl jsem si vlastní studii situace v celé Evropě a mám udělaný závěr. Zveřejním ho v jedné ze svých knížek. Pro aktuálnost situace však nyní uvedu jenom několik faktů, abych dal lidem možnost lépe rozumět situaci a mohli se lépe rozhodovat.
Podíváme se na několik faktů okolo islámu.
Přesný překlad slova islám z arabštiny je „podrobení“.
Pro araby má dva neoddělitelné významy:

  1. ve všem se podrobit Aláhovi
  2. celý svět musí být podroben

Islám učí, že:

  • pravý korán je pouze v arabštině (překlady nejsou platné).
  • korán v arabštině je naprosto neomylné boží slovo, zvěstované skrze Mohameda a nesmí k němu být byť jediná čárka přidána ani ubrána (je naprosto bez chyby).
  • ten, kdo to nepřijme a nepodřídí se tomu, musí být zabit.

Důsledky:

  • lidé jsou donucováni přidat se k islámu pod hrozbou zabití
  • s muslimem - a to ani s univertzitním profesorem, který vyučuje islám - není možné vést absolutně žádnou diskusi o koránu.

Fakta:
Korán obsahuje historicky i fakticky spoustu nesmyslů - příklady:

  1. Mojžíš měl sestru Miriam a žili cca 1500 let před Kristem. Miriam je starožidovské jméno později v jiném jazyce vyslovované jako Marie. Mohamed prohlásil, že Mojžíšova sestra je Marie, ze které se narodil Ježíš Kristus. Takto je to zapsané v koránu. 1500 let rozdíl nehraje roli. Korán má pravdu a přes to nejede vlak.
  2. Muslimové zabíjejí křesťany, protože podle koránu to jsou modloslužebníci a jako modloslužebníci musí být vyhubeni. Podle koránu se křesťané klaní trojici: Bůh Otec, Ježíš a Marie.
    Boha Otce a jeho „proroka“ Ježíše - to by ještě snesli, ale tu Marii - to je modloslužba.
    Když jim řeknete, že to není pravda, že křesťané uctívají Boha Otce, Ježíše a Ducha svatého, urážíte korán, protože korán se nemýlí. ​​

Křesťané - můžete si tedy vybrat, za co budete popraveni:

  • za modloslužbu nebo
  • za urážku koránu

Z koránu vyplývají různé právní nároky, sepsané do práva Šaría.

Právo Šaría zahrnuje všechny aspekty života, včetně otázky jak se chovat k nevěřícím a toho, jak dobýt celý svět. Každý muslim je povinen se tímto řídit.

Toto platí pro každého muslima bez rozdílu, i pro ty, které můžete znát jako své velké kamarády.

V Západním světě se tvrdí, že většina muslimů jsou „dobří“ a že jenom někteří jsou „ektrémisté“.

Je většina muslimů, kteří nikdy nečetli korán ani právo Šaría - mimo jiné i proto, že většinou jsou negramotní. Muslimové označovaní jako "dobří" jsou ti, co neznají korán a právo Šaría. Jenomže to jsou podle koránu špatní muslimové. A jakmile se s koránem a právem Šaría seznámí, tak se jejich mírumilovný postoj změní. Musí. Protože pokud ne, jejich „více věřící“ bratři by je zabili jako zrádce a pohany. I kdyby to byl jejich bratr nebo přítel.
Nemohou se toho zříci, aby se tomu vyhnuli. Kdo se zřekne své víry, propadá smrti.

Každý muslim je povinen řídit se právem Šaría až do detailů.

Právo Šaría dělí celý svět na 2 oblasti:

  1. Dár al-islam
  2. Dár al-harb

Slovo „dár“ znamená „dům“. Slovo „harb“ znamená „boj“.

První oblast je tedy „dům islámu“. To jsou všechna území na světě, kde islám dnes vládne, nebo někdy v minulosti vládl - i kdyby jen chvíli.

Druhá oblast znamená „dům boje“. To jsou všechna území na světě, kde ještě islám není majoritní a ještě nikdy v minulosti nevládl.

Dům islámu - to je to, co jim patří. To je jejich. Podle práva Šaría to nepatří nám, ale jim (celá jižní Evropa až po hranice ČR, polovina Afriky, blízký východ a kus Asie). Každý muslim je povinen toto vyrvat z rukou nevěřících a nastolit tam znovu vládu islámu.

Jakmile bude zpátky ovládnutý dům islámu, tak nastoupí dům boje. To znamená „bojem nastolit islám“.

Toto je oficiální interpretace, která vyplývá z práva Šaría a takto se to učí v každé muslimské škole, včetně muslimských škol v Evropě (placených evropskými státy).
Evropa tedy podporuje gramotnost „hodných“ muslimů, kteří se tak konečně mohou seznámit s koránem a s právem Šaría.


Při pohledu na výše uvedená fakta a když se v této chvíli rozhoduje o volbě presidenta, měli bychom si všichni odpovědět na otázku: Je pro mne důležitější sympatie, uhlazený vzhled a věk, nebo bezpečnost naší země?

Jděte volit podle své odpovědi.

Přeji vám moudrost k volbě a odvahu konat.
S úctou

Tomáš Kašpar

PS: Postoj pana Zemana je veřejně známý. Pokud nevíte, jaký má postoj pan Drahoš, tak on podepsal výzvu vědců pro přijímání imigrantů - viz příloha

Autor: Tomáš Hodek | úterý 23.1.2018 13:21 | karma článku: 20.86 | přečteno: 955x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 4 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 9.26 | Přečteno: 162 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 13.14 | Přečteno: 342 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 238 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.77 | Přečteno: 658 | Diskuse
Počet článků 29 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 789
Občan, který věří, že odpovědnost a ohleduplnost je znakem moderního životního stylu. Představitel občanského sdružení Ekodomov, ve kterém se práce stává koníčkem www.ekodomov.cz :-). Manžel skvělé a trpělivé ženy. Otec tří dětí.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...